CAZAL - Gloudemans Optiek
15547
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15547,theme-bridge,bridge-core-2.4.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-23.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
 

CAZAL

Altijd opvallend & zeer speciaal. Monturen met een onmiskenbaar statement.

  • CARI ZALLONI

    • Cazal ontwerper Cari Zalloni had een simpel uitgangspunt voor zijn ontwerpen. Een Cazal moest altijd aan de overkant van de straat herkenbaar zijn. Voor hem en zijn fans geen less is more of minimalistische designs maar grote krachtige ontwerpen met een heleboel persoonlijkheid.
    • Het maakte Cazal tot op de dag van vandaag populair bij brildragers die met hun bril of zonnebril graag een statement maken. Het merk is nog altijd ongekend geliefd bij artiesten en creatieve geesten maar wordt steeds vaker ook door modeliefhebbers als een onmisbaar accessoire beschouwd. Cazal is niet zo maar een brillenmerk, het is een way of life!

  • typische hiphoplook

    • CAZAL definieerde de typische hiphoplook van de jaren 80 als geen ander merk. Sommige van de legendarische ontwerpen uit die tijd zijn zelfs nu nog trendsettend. Brillen die door zijn fans liefdevol “Cazzy” worden genoemd.
    • Het creatieve genie van de charismatische ontwerper Cari Zalloni gaat door, zelfs na zijn plotselinge dood in 2012. Geïnspireerd door hem, zal zijn ontwerpteam doorgaan met het creëren van een collectie die maatstaven stelt en zijn geest vereeuwigt.

OPZOEK NAAR EEN MONTUUR VAN CAZAL ? KOM DAN NAAR DE WINKEL!