GLOUDEMANS - Gloudemans Optiek
15134
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15134,theme-bridge,bridge-core-2.4.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-23.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
 

GLOUDEMANS

WAT HEEFT GLOUDEMANS OPTIEK U TE BIEDEN?

Hieronder een opsomming wat wij u zoal te bieden hebben, maar loop ook eens binnen in onze gezellige winkel in de Maaspoort!

BRILLEN & ZONNEBRILLEN

 

Tijd, tijd en nog eens tijd. Datgene stoppen wij veel in het zoeken naar leuke, stijlvolle, modieuze en karaktervolle brillen en zonnebrillen collecties.

 

Doordat wij al jaren de internationale beurzen afstruinen en ons opgebouwde netwerk, bieden wij u al één seizoen eerder de laatste trends in collecties aan! Leuk dat u, alvorens het grote publiek kennis maakt, het montuur bij Gloudemans Optiek al in de winkel kunt vinden.

 

Wij voelen ons met recht trendsetters op onze eigenzinnige wijze. Een bril mag gezien worden. Een zonnebril is een accessoire, een beschermmiddel die perfect kan worden afgestemd op jouw activiteiten.

GLAZEN & CONTACTLENZEN

 

Ieder mens is anders en dus is ook ieder oog anders. Afhankelijk van je verwachtingen en persoonlijke omstandigheden gaan we je na een uitgebreide anamnese, onderzoek en oogmeting een advies aanbieden.

 

Jouw wensen staan hier natuurlijk centraal in. Glazen en contactlenzen zijn in diverse kwaliteitsniveaus verkrijgbaar. Ook de prijzen variëren hierin.

 

Gloudemans Optiek heeft leveranciers geselecteerd die topkwaliteit kunnen aanbieden voor een optimaal zicht en kijkcomfort. Dat we daarbij vaak een van de scherpst geprijsde aanbieders in de markt zijn is voor u een enorm voordeel. We leggen je het graag uit.

ABONNEMENTEN & PRIJZEN

 

Zeg nou zelf: weet u wat u op jaarbasis betaalt voor uw bril of voor uw lenzen i.c.m. vloeistof? Het antwoord laat zich raden.

 

Wij geloven in transparante prijzen die helder en duidelijk zijn. Na gedegen onderzoek durven wij met recht te zeggen dat we één van de scherpst geprijsde optiekzaak in de regio zijn op het gebied van glazen en lenzen. Graag vergelijken wij dan wel appels met appels of worteltjes met worteltjes mag natuurlijk ook ;-).

 

Al onze kinderbrillen zijn compleet met enkelvoudige glazen €149,-.
Voor tieners en jong volwassenen bieden wij een speciale merkbrillen collectie compleet met enkelvoudige glazen aan voor €199,-. Wanneer u gebruik wilt maken van ons Kinderbrillenplan of Lenzenplan wordt uw voordeel nog groter en tevens geniet het hele gezin van de gezinskorting.