GLOUDEMANS - Gloudemans Optiek
15134
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15134,theme-bridge,bridge-core-2.4.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-23.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
 

GLOUDEMANS

WAT HEEFT GLOUDEMANS OPTIEK U TE BIEDEN?

Hieronder een opsomming wat wij u zoal te bieden hebben, maar loop ook eens binnen in onze gezellige winkel in de Maaspoort!

BRILLEN & ZONNEBRILLEN

 

Tijd, tijd en nog eens tijd. Datgene stoppen wij veel in het zoeken naar leuke, stijlvolle, modieuze en karaktervolle brillen en zonnebrillen collecties.

 

Doordat wij al jaren de internationale beurzen afstruinen en ons opgebouwde netwerk, bieden wij u al één seizoen eerder de laatste trends in collecties aan! Leuk dat u, alvorens het grote publiek kennis maakt, het montuur bij Gloudemans Optiek al in de winkel kunt vinden.

 

Wij voelen ons met recht trendsetters op onze eigenzinnige wijze. Een bril mag gezien worden. Een zonnebril is een accessoire, een beschermmiddel die perfect kan worden afgestemd op jouw activiteiten.

ABONNEMENTEN & PRIJZEN

 

Zeg nou zelf: weet u wat u op jaarbasis betaalt voor uw bril of voor uw lenzen i.c.m. vloeistof? Het antwoord laat zich raden.

 

Wij geloven in transparante prijzen die helder en duidelijk zijn. Na gedegen onderzoek durven wij met recht te zeggen dat we één van de scherpst geprijsde optiekzaak in de regio zijn op het gebied van glazen en lenzen. Graag vergelijken wij dan wel appels met appels of worteltjes met worteltjes mag natuurlijk ook ;-).

 

Al onze kinderbrillen zijn compleet met enkelvoudige glazen €149,-.
Voor tieners en jong volwassenen bieden wij een speciale merkbrillen collectie compleet met enkelvoudige glazen aan voor €199,-. Wanneer u gebruik wilt maken van ons Kinderbrillenplan of Lenzenplan wordt uw voordeel nog groter en tevens geniet het hele gezin van de gezinskorting.