Theo Eyewear - Gloudemans Optiek
15372
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15372,theme-bridge,bridge-core-2.4.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-23.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
 

THEO EYEWEAR

De eigenzinnige, bijzondere, excentrieke uitgesproken,
creatieve, gedurfde, vernieuwende & vrolijke brillencollectie voor de brillenliefhebber.

 • Theo Bindu - Limited Edition

  • Wij van Gloudemans Optiek zijn echte Theo liefhebbers naast onze kleine bescheiden privé collectie met modellen uit de eerste jaren hebben wij nu een echt bijzondere gelimiteerde Theo te pakken.
  • Helaas is dit exclusieve Theo montuur niet te koop maar wij presenteren hem voor u bij ons in de winkel. Kom eens langs voor een kijkje!

 • Het derde oog!

  • Theo Eyewear 2020: 1 familie * 2 grondleggers * 3 broers * 33 jaar creativiteit.
  • Hoera, hoera, hoera. theo wordt er 33!!! 3 Somers-broers zetten ondertussen al 3 jaar de krijtlijnen uit bij het eigengereide, maar o zo herkenbare merk. 3 unieke visies die – elk in hun eigen sterkte – elkaar perfect aanvullen en zo de krachtlijnen vormen van het merk dat kleur en creativiteit in de brillenwereld heeft gebracht. 3 visies met een derde oog voor kleur, design en kunst. Dat derde oog heeft nu een naam en een bril: Bindu.
  • Zoals dat gaat met alle derde ogen zie je er andere, diepere dingen mee dan met je twee klassieke ogen. Toch is Bindu niet zo maar een ‘gewoon’ spiritueel derde oog. Het zit niet vooraan, maar aan de achterkant van je hoofd waar volgens de tantrische traditie de bron van alle creativiteit zit: artistieke druppels die als een kleurenpallet kunnen gebruikt worden en die energie creëren en geluk opslaan. Wanneer er gezegd wordt dat we bij theo oog hebben voor creativiteit, kleur en vrolijkheid, dan is dat ook letterlijk zo. Met de Bindu Limited Edition geven we dat na 33 jaar een gezicht. Kijk je mee?
  • De Bindu is een gelimiteerde editie gemaakt op 99 genummerde exemplaren: 33 in goud, 33 in palladium (zacht zilver) en 33 in rhutenium (diep zwart).

OPZOEK NAAR EEN THEO MONTUUR DIE BIJ U PAST? KOM DAN NAAR DE WINKEL!