Over - Gloudemans Optiek
14479
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14479,theme-bridge,bridge-core-2.4.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-23.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
 

Over

GO EN DOEN

Hieronder wat beknopte informatie over wat wij onder andere doen.

 • OOGMETING

  Op uw ogen moet u zuinig zijn. Uw ogen worden door onze gediplomeerde medewerkers gemeten. Deze meting wordt verricht op een juiste afstand.

 • JUISTE APPARATUUR

  Met behulp van geavanceerde apparatuur meten en controleren wij volgens de juiste protocollen. Vanwege COVID-19 is onze ruimte Coronaproof gemaakt.

 • MONTUREN

  We staan bekend om onze collecties die niet overal te vinden zijn. Een missie die nooit eindigen zal zolang je perfectie na wilt streven.

 • UP TO DATE?

  Door enthousiasme het optiekvak uit te voeren is alles vanzelf up to date. Voor ons een vanzelfsprekendheid.

 • Contactlenzen

  U verwacht het misschien niet maar contactlenzen zijn er in vele soorten en maten. Bij de contactlensaanpassing geven wij u een persoonlijk advies.

 • Kind & Bril

  Op zoek naar een hippe, leuke, stoere of schattige kinderbril? Bij ons vindt u één van de grootste kinderbrillen collecties van de regio.

ALTIJD GEZELLIG IN ONZE WINKEL!

Een gezellige winkel waar je de mooiste monturen vindt met oog voor detail i.c.m. deskundig advies.

Een plek waar iedereen zich thuis voelt, zodat je naar binnen loopt ook al is het soms alleen maar voor een praatje. Dat is wat we voor ogen hadden toen wij (Arno en Marleen) midden in de crisis van 2008 de deuren openden van Gloudemans Optiek. We hopen dat onze klanten inmiddels dat over ons vertellen.

We zijn begonnen in een kleinere winkel en later zijn we in het winkelcentrum verhuisd naar een groter pand met meerdere mogelijkheden. We worden ook wel gekscherend de optiekzaak met de rodehond in de etalage genoemd. We zijn trots dat we met mooie labels mogen werken, die niet overal te koop zijn en waar we exclusieve dealer in Den Bosch voor zijn. Het team is inmiddels uitgebreid en staat elke dag enthousiast klaar om u welkom te heten.

GLOUDEMANS TEAM

Gloudemans_overons_marleen

Marleen

Duizendpoot met oog voor detail!
Gloudemans_overons_chris

Chris

Vakkundig en creatieve kracht op de voorgrond.
Gloudemans_overons_janny

Jannie

Altijd goedlachse en praatgrage deskundige aanwinst.
Gloudemans_overons_linda

Linda

Onze benjamin, gediplomeerd opticien, altijd vrolijk en een spring in het veld.
Gloudemans_overons_arno

Arno

Voornamelijk achter de schermen actief maar met verhalen op de voorgrond.